keskiviikko 27. elokuuta 2014

Mietiskelyä

Elikkä tänään varasin ajan neuvolaan ekalle käynnille ja se on vasta 2.10! Miten jaksan odottaa sinne asti? Onko muilla menny niin pitkälle eka neuvola käynti? Mitä kaikkea te juttelitta sielä?
Tämä on kyllä aivan ihanaa aikaa sillä luulen että olen selvinnyt ainakin tämän alun todella helposti sillä pahoinvointia ei ole ollut, pelkästää yökkimistä jostakin asiasta mutta ei muuta. Maha on välillä kipeä ja tuntuis että olis edellispäivänä vetäny kunnon vatsalihas reenit kun tuntuu että alavattalihakset olis aivan hullun kipeät, normaalia?  

Milloin on ensimäinen ultra? Koska tulevan lapsen sukupuolen saa selville? Emme halua kertoa sukupuolta kelleen mutta on mukava itse tietää minkälaisia vaatteita tai tavaroita voi ostaa.

6 kommenttia:

  1. Samassa tilanteessa myöskin, olen 18 ja rv 7 :) Meidän eka neuvolakäynti on reilun kahden viikon päästä, ei malttaisi juu odottaa :D Mullakaan ei ole ollut paljoa oireita, lähinnä rintojen arkuutta ja väsymystä kokoajan... Tsemppiä odotukseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. täytät 19 enne syntymää? minkälainen elämäntilanne sulla on :)? kerro sitten mitä sielä neuvolassa kerrotaan ettei tarvitse jännittää niin paljon minun sitte! :D

      Poista
  2. Ensimmäisellä neukku käynillä otetaan pissa näyte, paino ja verikoe sormenpäästä. sit siellä jutellaan kaikenlaista. Eikö sulle ole postissa tullut lappuja mitä pitää täyttää ja ottaa mukaan neuvolaan

    VastaaPoista
  3. Ei ole ko vasta olen soittanu sinne. Tulee vissiin enne sinne menoa... johan tässä on aikaa (ihan liikaaa)

    VastaaPoista
  4. Joo täytän :) Valmistuin lukiosta keväällä ja pidän nyt välivuotta, työpaikka on tiedossa ja teen avoimen yliopiston opintoja, tarkotuksena siis hakea ens vuonna uudestaan yliopistoon psykalle kun en nyt päässy. Muutan parhaillaan poikaystäväni luo toiseen kaupunkiin, muuten oon asunu vanhempien luona. Hän täyttää 25 ja käy töissä, nyt tosin tekee hieman opintoja siinä ohessa :) Ollaan oltu yhessä kohta 3kk ja alusta asti ollaan puhuttu lapsesta, tähän väliin se sitten näköjään sopi :) Naimisiin menoakin ollaan suunniteltu ehkäpä ens vuodelle, aika näyttää koska kositaan... Molempien perheet suhtautu tosi hyvin ja ovat tosi innostuneita ja täysillä mukana, vaikka vähä jännitti mun iän ja kilpaurheilun takia mitä ne sanoo.. Mut hyvä näin :D Tos tulikin jo infoa mitä neuvolassa tapahtuu ja tosiaan mulle sanottiin et tulee postiin kyselylomake tms mikä täytetään ennen käyntiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. okeeei! No olettepas nopeita ollu :DD met ollaan sen 2,5vuotta oltu yhessä ja lapsestakin ollaan juteltu ja aina olen sen nuorena halunnu ja nyt se sitten tärppäs :)

      Poista