maanantai 22. syyskuuta 2014

Raskaana(ko)?

Eilen illalla huomasin vasemmalla alavatsassa vihlontaa ja hiukan painemaista kipua ja tänään yksi naine sanoi että "oletko varma ettei ole kohdun ulkoinenraskaus??" No enhän mie tuommosia ollu miettiny! Ollut iloinen kun lapsi on tulossa ja suunnitellu jo kaikkea mutta tuo lause muutti kyllä kaiken! Mitä jos mahassa kaikki ei olekkaan hyvin? Mitä teen!? 

Olen yrittänyt soittaa kokopäivän neuvolaan mutta kukaan ei vastaa sieltä.. Pelottaa kyllä kauheasti että onkohan tämä nyt kaikki loppu vai mikä on! Huomenna pitää jatkaa soittelua neuvolaan. Onko jollakin kokemuksia tästä? Hätä on kyllä kauhia ko en halua tämän loppuvan näin.. :/ Auttakaa jja kertokaa kokemuksia.


T: 8+4

3 kommenttia:

  1. Mulla on myös ollut vihlaisuja molemmilla puolilla alavatsaa, neuvolassa siitä oli puhetta ja kuulema aivan normaalia. Liittyy kohdun venymiseen ja kasvamiseen ne viiltelyt :) Mut kannattaa ehkä vielä varmistaa sieltä omasta neuvolasta niin ei tartte huolestua!

    VastaaPoista
  2. Kyllä nuo vihlaisut, repäisykivut ja jomottelut kuuluu ihan normaalisti eteneväänkin raskauteen. Ja jos ei mitään vuotoakaan ole niin en huolestuisi vielä. Toki jos kovasti murehtii ja miettii niin kannattaa olla yhteydessä omaan neuvolaa/lääkäriin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helpottipa paljon nämä kommentit! Neuvolasta eivät vastaa ja luulen kyllä että ne olisi niitä.tai toivon ainaki. 2.10 vasta neuvola nii jos eivät vastaa

      Poista